Tietosuojaseloste

Hyvä, Asiakas

Olet nyt marjaanakaakinen.fi-sivustolla.

Kun käytät palvelujani tai Marjaanan putiikin palveluja, suojaan yksityisyyttäsi, ja vastaan kaikkien henkilötietojesi käsittelystä.

Kerään ja säilytän henkilötietojasi, jotka luovutat minulle itse: nimen, osoitteen, matkapuhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä tiedot hyväksymistäsi yhteydenottotavoista (sähköposti ja/tai tekstiviesti/puhelu/videopuhelu).

Kun teet ostoksia Marjaanan putiikissa, käsittelen henkilötietojasi täyttääkseni velvoitteeni sinua kohtaan. Käytän muun muassa matkapuhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi, jotta voin ilmoittaa sinulle toimitusajasta. Lähetän sinulle myös "Kiitos tilauksestasi" –sähköpostiviestin - muistutusviestin - jos ostoksesi on jäänyt kesken.

Voit halutessasi lopettaa viestien vastaanottamisen suoraan sähköpostiviestissä olevasta linkistä tai lähettämällä sähköpostia Marjaanan putiikin sähköpostiin: info(at)marjaanakaakinen.fi.

Henkilötietojasi ei siirretä, luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille markkinointi tarkoituksissa.

Seuraavassa on lueteltu henkilötietojesi käyttötarkoitukset sekä joitakin lisätietoja:

Voit pyytää poistamaan henkilötietosi. Pyyntö on tehtävä kirjallisesti: info(at)marjaanakaakinen.fi. Henkilötietojesi poistamista koskeva pyyntösi voidaan evätä, jos lakisääteiset velvollisuudet kuten kirjanpitolaki, estävät meitä poistamasta niitä saman tien.

Marjaana Kaakinen, aputoiminimi 

Y-tunnus: FI1898505-5

Hernekaskentie 149, 10300 Karjaa

puh. 040 5031086

info@marjaanakaakinen.fi

www.marjaanakaakinen.fi

Takaisin