meditaatiot

Meditointi parantaa keskittymiskykyä, se auttaa kehoa rentoutumaan - löytämään tasapainon elämään kiireenkin keskellä. Säännöllinen meditointi tuo mielenrauhaa elämään.

Hengitysharjoituksia

Hengitä rauhallisesti syvään - sisään ja ulos, keskity hengittämiseen niin kauan, että löydät jälleen tasapainon. Tätä tekniikkaa voit käyttää milloin tahansa ja missä tahansa - se toimii!

Voit myös kuvitella hengittäväsi sisään ihanaa valkoista valoenergiaa. Hengitä samalla kaikki negatiiviset tuntemukset - huolet, murheet, pelot - pois. Kun olet täynnä ihanaa valkoista valoenergiaa, voit hengittää sitä myös ulospäin ja muodostaa valkoisen suojelevan valokuplan itsesi ympärille. Voit pyytää tätä valkoista valoenergiaa myös toisille ihmisille ja tuleviin haasteellisiin tilanteisiin tai tapaamisiin.

Mikäli sinulla on nukahtamisvaikeuksia, keskity silloin hengittämään rauhallisesti sisään ja ulos ja keskitä huomiosi vain hengittämiseen.


meditaatioita

Ohjaamani meditaatio menneeseen elämään.

Ohjaamani meditaatio parantavien energioiden kera.


Marjaanan putiikista voit ostaa erilaisia ohjattuja meditaatioita, joita voit kuunnella niin kauan kuin haluat.

Ohjatut meditaatiot

Teen ohjattuja meditaatioita / mielikuvamatkoja. Meditaatiot ohjaan hyvän henkimaailman tukemana, jolloin meditaation aikana on mahdollisuus esimerkiksi tutustua omaan henkioppaaseen ja korkeampaan minään tai vastaanottaa parantavia energioita.

Ohjaan myös menneiden elämien meditaatioita. Menneiden elämien meditaatiossa ei työstetä traumoja kuten Prananadi reinkarnaatioterapiassa.


Ohjatut harjoitukset

Ohjaan myös mediaalisia ja psykometrisiä harjoituksia ryhmille. Harjoitukset ovat hauskoja, usein ne tapahtuvat parityöskentelynä. Psykometrisissä harjoituksissa voidaan aistia esim. erilaisten esineiden energiaa. Mediaalisissa harjoituksissa olemme yhteydessä hyvään henkimaailmaan. Apuvälineinä voidaan käyttää kortteja ja erilaisia esineitä.

Voit esimerkiksi koota oman pienryhmän, jolle voin työstää ohjatun ohjelman ryhmän toiveiden mukaan. Ohjelma voi pitää sisällään mm. tiibetiläiset riitit, erilaisia ohjattuja meditaatioita, meditatiivista kirjoittamista ja piirtämistä - kaikki osaavat - aarrekartan tekemistä ryhmänä, luovuuden herättelyä käsitöiden avulla, henkiparantamista pareittain, maadoittumista ja meditoimista luonnossa, oman meediotilaisuuden tai henkilökohtaisia meedioistuntoja tai auragrafi-tulkintoja.

Voimme myös kokontua kodissani.

Tiibetiläiset riitit

Meditaation yhteydessä voidaan tehdä myös tiibetiläisiä riittejä eli viisi erilaista joogaliikettä. Ne edesauttavat mm. kehoa saamaan notkeutta ja voimaa lisää, tasapainottamaan energiakeskusten (chakrojen) toimintaa ja tuomaan lisää valoa maailmaan. Viidestä tiibetiläisestä riitistä puhutaan nuoruuden lähteenä.

*******

Ennen kuin minusta tuli henkisen työn tekijä, ehdin toimia mm. suuren yrityksen tapahtumista vastaavana henkilönä sekä käsityöyrittäjänä. Tehdään mukava tapahtuma! Ja hinta on sopimuksen mukaan.