Marjaana

Kuva: Sirpa Levonperä

henkinen tieni

Olen ollut kiinnostunut henkisistä asioista jo nuoresta tytöstä lähtien. Muistan miettineeni joskus 4-vuotiaana sängyllä loikoillessani, onko päiväelämä oikeastaan unielämää ja unielämä sitä todellista elämää. Mutta ehkä nimeni Marjaana Kaakinen oli jo enne tulevasta, sillä lapsena kun nimiä väänneltiin niin nimeni muuntui muotoon Karjaana Maakinen. Työhuoneeni sijaitsee Karjaalla.

Luin paljon alan kirjallisuutta, kävin meediotilaisuuksissa ja kursseilla, mutta en löytänyt omaa paikkaani. Vuodet veivät, kunnes maaliskuussa 2008 isäni siirtyi valon maailmaan. Sen jälkeen meillä kotona alkoi tapahtua mielenkiintoisia asioita - esineet liikkuivat ja ääntelivät itsestään - ja tiesin isäni olevan näiden ilmiöiden takana. Siitä se kaikki sitten alkoi. Sain isääni yhteyden eräänlaisen automaattikirjoittamisen avulla. Oltuani mukana Terhon kehityspiirissä 5 vuotta, innostuin lähtemään Suomen Spiritualistisen Seuran mediaaliselle perus- ja jatkokurssille, henkiparannuksen peruskurssille, transsikursseille, Pranandi-energiahoito- ja reinkarnaatioterapia-kursseille.  

Ei minusta meediota pitänyt tulla, mutta niin siinä vain kävi, että se vei minut mukanaan. Kaikki mitä olen aiemmin tehnyt ja opiskellut, on johdattanut minut pikkuhiljaa enemmän ja enemmän henkiselle tielle, auttajaksi. Mutta sitä ennen ehdin saada paljon elämänkokemusta, eikä se elämä aina ollut niin ruusuista - kokemukset alkoholiriippuvaisesta läheisestä, avioero, saada potkut 19 vuoden työuran jälkeen isosta yhtiöstä, jossa viimeiseksi työkseni jäivät tapahtumajärjestelyistä vastaaminen. Yli 40-vuotiaana pienen lapsen äitinä oli minun pakko perustaa oma yritys, kun töitä ei muuten löytynyt. Niinpä minusta tuli käsityöläinen. Henkinen polku alkoi lopulta kutsua enemmän ja enemmän - sydän ei ollut enää mattojen kutomisessa mukana, oli aika vaihtaa alaa kokonaan. 

Meillä kaikilla on henkisiä lahjoja. Osalla ne ovat auki jo pienestä pitäen. Mutta niitä voi todella myös oppia käymällä alan kursseilla ja harjoittelemalla paljon. Harjoittelemalla saavuttaa luottamuksen henkimaailman yhteyksiin, eikä enää epäile itseään. Minulla on ollut onni saada oppia Suomen parhaimmilta meedioilta. Ei kuitenkaan tarvitse olla meedio voidakseen auttaa. Me jokainen voimme auttaa omalla tavallamme.

Meediona en ole koskaan valmis, aina on mahdollisuus oppia uutta. Henkimaailma on lempeästi työntänyt minua kohti uusia haasteita. Olen kiitollinen, että saan auttaa. Elämä on mielenkiintoista!

Saaga Saarnisolan ihana haastattelu minusta Kuudes Aisti Auttajien sivuilla. Tästä pääset Atomistudion haastatteluun YouTubessa, loppupuolella on lyhyt meditaatio.