kurssit

Kurkkaa ajankohtaista-sivulta kurssitarjonta Karjaalla ja muualla!

Olet luova - sinä osaat! Sinulla on paljon taitoja, joita et  ehkä ole vielä ottanut käyttöön! Yllätä itsesi iloisesti, ja kirjoita ja/tai piirrä henkimaailman ihanassa johdatuksessa. Luovuus lisää iloa ja yhdessä ne vahvistavat yhteyttä henkimaailmaan.


verkkokurssit

Voi hyvin Marjaanan kanssa meditoiden - 6 viikon verkkokurssi

Tämän verkkokurssin tarkoituksena on löytää sisäinen tasapaino - päästää irti stressistä ja kaikesta sellaisesta negatiivisesta energiasta mitä sinun ei tarvitse enää kantaa itsessäsi - ohjattujen mielikuvamatkojen avulla. Näihin ohjattuihin meditaatioihin liittyy myös harjoitustehtäviä, joiden avulla voit edistää omaa henkistä hyvinvointiasi ja lisätä itsetuntemustasi sekä oppia kuuntelemaan kehoasi. Mukana on myös hyödyllisiä neuvoja.

Voit itse määritellä miten nopeasti etenet, mutta kurssi on suunniteltu kestävän kuusi viikkoa, jolloin sinulla on aikaa edetä rauhallisesti ja pohtia tehtäviä syvällisesti. Meditoimisesta saa enemmän hyötyä, kun sitä tekee säännöllisesti. Meditoiminen rentouttaa kehoa ja mieltä, kehittää keskittymiskykyä ja vahvistaa yhteyksiä henkimaailman auttajiin. Se myös auttaa tuntemaan ja ymmärtämään itseään paremmin.

Jokaiselle viikolle on erilainen meditaatio ja teema sekä harjoitustehtävät: 


Haluan tarjota sinulle työkalut miten löytää tasapaino omaan elämään, mutta en halua jättää sinua kokonaan yksin. 

Kurssin aikana sinulla on mahdollisuus olla minuun yhteydessä kasvokkain videopuhelun tai tavallisen puhelun muodossa (2 x 30 min). Voimme keskustella kurssin aikana esille tulevista asioista. Voin myös halutessasi pitää sinulle meedioistunnon tai tehdä auragrafi-tulkinnan energioistasi. Voit myös lähettää minulle sähköpostia. 

Kurssiin sisältyy myös bonus-meditaatio, jossa pääset tutustumaan muihinkin henkimaailman auttajiisi.

Kuuden viikon verkkokurssin hinta on 89 € (sis. alv 24 %). Se tekee 11,50 /14,83 €/viikko. Hinta sisältää 6 +1 ohjattua meditaatiota, harjoituspäiväkirjan tehtävineen sekä henkilökohtaiset videopuhelukeskustelut, joiden arvo on normaalisti 90 euroa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan yksityiseen Facebook-ryhmääni, missä voit jakaa kokemuksiasi ja keskustella muiden ryhmän jäsenten kanssa. Teen siellä silloin tällöin jotain maksuttomia livejuttuja.

Tästä pääset kurssiesittelyyn.

Kurssin voi ostaa suoraan Marjaanan putiikista

Voit tehdä kurssin ohjattuja meditaatioita milloin vain ja niin usein kuin haluat, sillä kaikki materiaali jää sinun käyttöösi. Saat minulta sähköpostitse linkin, jolla pääset kurssimateriaaliin. 

Tervetuloa matkalle itseen <3


kirjoituskurssit

Teemme erilaisia ohjattuja meditaatioita, jonka jälkeen harjoittelemme henkimaailman ihanassa ohjauksessa inspiraatio- ja automaattikirjoittamista erilaisista aiheista. 

Sinulla on mahdollisuus kokeilla henkilökohtaisesti ohjattua inspiraatio- ja automaattikirjoittamista verkossa. Lisätietoa tämän linkin kautta. Kolmen kerran hinta on 99 € (sisältää henkilökohtaisen auragrafi- tai jonkun muun kirjallisen tulkinnan). Kurssi pidetään Zoom-videopuheluna, jolloin siitä voi saada tallenteen.

Tai kerää oma ryhmä ja sovitaan aika kurssille tai katso missä olen pitämässä kurssia.


piirtämiskurssit

Piirrä yhdessä henkimaailman kanssa

Opetan yksinkertaisen tekniikan, jonka avulla voit helposti oppia piirtämään henkimaailman vieraiden kasvokuvia. Käytämme pastelliliituja ja sormia apuvälineinä. 

Opin itse tämän tekniikan ruotsalaisen meedio Mia Ottossonin kurssilla, ja se on vienyt mennessään. Ja jos minä opin piirtämään, niin opit sinäkin. 

Voimme piirtää myös auragrafeja tai pyytää henkimaailmassa olevia taiteilijoita piirtämään kanssamme. Mukaan pääsee myös Zoomin avulla.

Kerää oma ryhmä kasaan, ja sovitaan aika ja paikka tai katso missä olen pitämässä kurssia. 

Facebookin Kuvagalleriassa on piirtämiäni henkimaailman ja muidenkin vieraiden kasvokuvia toista sataa. Henkimaailma tuo viestejä myös näiden kuvien kautta, jopa useammalle samasta kuvasta.


Ehdota kurssia omalle ryhmälle

Kurssit voivat sisältää erilaisia ohjattuja meditaatioita, kirjoittamista, piirtämistä, aarrekartan tekoa - unelmatyöpajaa, mediaalisia herkkyysharjoituksia, retriittejä, taidekäsitöiden tekemistä, tiibetiläisiä riittejä, maadoittumista luonnossa ja esimerkiksi henkilökohtaisen viestin henkioppaalta. Kootaan sinun ryhmällesi joku kiva paketti! 

Olen ennen yrittäjäuraani tehnyt useamman vuoden töitä tapahtumajärjestäjänä suuren yrityksen leivissä. Kotonani on myös tilaa pienryhmän kurssille.