kurssit

Olet luova - sinä osaat! Sinulla on paljon taitoja, joita et ehkä ole vielä ottanut käyttöön! Yllätä itsesi iloisesti, ja kirjoita ja/tai piirrä henkimaailman ihanassa johdatuksessa. Luovuus lisää iloa ja yhdessä ne vahvistavat yhteyttä henkimaailmaan.


verkkokurssit

Voi hyvin Marjaanan kanssa meditoiden - 6 viikon verkkokurssi

Tämän verkkokurssin tarkoituksena on löytää sisäinen tasapaino - päästää irti stressistä ja kaikesta sellaisesta negatiivisesta energiasta mitä sinun ei tarvitse enää kantaa itsessäsi - ohjattujen mielikuvamatkojen avulla. Näihin ohjattuihin meditaatioihin liittyy myös harjoitustehtäviä, joiden avulla voit edistää omaa henkistä hyvinvointiasi ja lisätä itsetuntemustasi sekä oppia kuuntelemaan kehoasi. Mukana on myös hyödyllisiä neuvoja.

Voit itse määritellä miten nopeasti etenet, mutta kurssi on suunniteltu kestävän kuusi viikkoa, jolloin sinulla on aikaa edetä rauhallisesti ja pohtia tehtäviä syvällisesti. Meditoimisesta saa enemmän hyötyä, kun sitä tekee säännöllisesti. Meditoiminen rentouttaa kehoa ja mieltä, kehittää keskittymiskykyä ja vahvistaa yhteyksiä henkimaailman auttajiin. Se myös auttaa tuntemaan ja ymmärtämään itseään paremmin.

Jokaiselle viikolle on erilainen meditaatio ja teema sekä harjoitustehtävät:

 1. viikolla keskitytään stressin poistoon kehoa rentouttamalla

 2. viikolla tehdään puhdistava meditaatio, jossa opetellaan kuuntelemaan kehoa

 3. viikolla tehdään parantavien energioiden meditaatio, ja saat tutustua omaan korkeampaan minääsi, henkioppaaseesi ja suojelusenkeliisi

 4. viikolla maadoitutaan ja yhdistytään Äiti Maan energioihin

 5. viikolla palataan sisäisen lapsen luo, ja opetellaan päästäämään irti

 6. viikolla matkataan menneeseen elämään, ja tuodaan sieltä oivalluksia mukaan tähän nykyiseen elämään


Haluan tarjota sinulle työkalut miten löytää tasapaino omaan elämään, mutta en halua jättää sinua kokonaan yksin.

Kurssin aikana sinulla on mahdollisuus olla minuun yhteydessä kasvokkain videopuhelun tai tavallisen puhelun muodossa (2 x 30 min). Voimme keskustella kurssin aikana esille tulevista asioista. Voin myös halutessasi pitää sinulle meedioistunnon tai tehdä auragrafi-tulkinnan energioistasi. Voit myös lähettää minulle sähköpostia.

Kurssiin sisältyy myös bonus-meditaatio, jossa pääset tutustumaan muihinkin henkimaailman auttajiisi.

Kuuden viikon verkkokurssin hinta on 89 € (sis. alv 24 %). Se tekee 11,50 /14,83 €/viikko. Hinta sisältää 6 +1 ohjattua meditaatiota, harjoituspäiväkirjan tehtävineen sekä henkilökohtaiset videopuhelukeskustelut, joiden arvo on normaalisti 90 euroa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan yksityiseen Facebook-ryhmääni, missä voit jakaa kokemuksiasi ja keskustella muiden ryhmän jäsenten kanssa. Teen siellä silloin tällöin jotain maksuttomia livejuttuja.

Tästä pääset kurssiesittelyyn.

Kurssin voi ostaa suoraan Marjaanan putiikista.

Voit tehdä kurssin ohjattuja meditaatioita milloin vain ja niin usein kuin haluat, sillä kaikki materiaali jää sinun käyttöösi. Saat minulta sähköpostitse linkin, jolla pääset kurssimateriaaliin.

Tervetuloa matkalle itseen <3


kirjoituskurssit

Teemme erilaisia ohjattuja meditaatioita, jonka jälkeen harjoittelemme henkimaailman ihanassa ohjauksessa inspiraatio- ja automaattikirjoittamista erilaisista aiheista.

Sinulla on mahdollisuus kokeilla henkilökohtaisesti ohjattua inspiraatio- ja automaattikirjoittamista verkossa. Lisätietoa tämän linkin kautta. Kolmen kerran hinta on 99 € (sisältää henkilökohtaisen auragrafi- tai jonkun muun kirjallisen tulkinnan). Kurssi pidetään Zoom-videopuheluna.

Tai kerää oma ryhmä ja sovitaan aika kurssille tai katso missä olen pitämässä kurssia.Piirrä ja kirjoita yhdessä henkimaailman kanssa - uudenkuun ja leijonaportin energioissa

 • su 8.8. klo 10.00-15.00, Karjaa

 • 85 €, sisältää materiaalin ja teetarjoilun, omat eväät mukaan

 • ilmoittaudu viimeistään 1.8. mennessä

 • voit ostaa kurssin täältä


piirtämiskurssit

Piirrä yhdessä henkimaailman kanssa

 • su 20.6. klo 12-16, Karjaa

 • 65 €, sisältää materiaalin ja teetarjoilun, omat eväät mukaan

 • ilmoittaudu viimeistään 13.6. mennessä

 • voit ostaa kurssin täältä

Opetan yksinkertaisen tekniikan, jonka avulla voit helposti oppia piirtämään henkimaailman vieraiden kasvokuvia. Käytämme pastelliliituja ja sormia apuvälineinä.

Opin itse tämän tekniikan ruotsalaisen meedio Mia Ottossonin kurssilla, ja se on vienyt mennessään. Ja jos minä opin piirtämään, niin opit sinäkin.

Voimme piirtää myös auragrafeja tai pyytää henkimaailmassa olevia taiteilijoita piirtämään kanssamme. Nyt myös henkilökohtaisena kurssina joko Zoomissa tai Karjaalla, kesto noin 2,5-3 h / 89 €.


Kerää oma ryhmä kasaan, ja sovitaan aika ja paikka tai katso missä olen pitämässä kurssia.

Facebookin Kuvagalleriassa on piirtämiäni henkimaailman ja muidenkin vieraiden kasvokuvia toista sataa. Henkimaailma tuo viestejä myös näiden kuvien kautta, jopa useammalle samasta kuvasta.


muut kurssit

Matka itseen - omien voimavarojen vahvistaminen

pe 3.9.-su 5.9.

Villa Sofia, Barösund, Inkoo - lue lisää ajankohtaista-sivulta

Mediaalinen kurssi

Syksyllä alkaa nelipäiväinen mediaalinen kurssi, kerran kuussa. Kurssipäivät ovat su 22.8. klo 10-16, la 18.9. klo 10-16, la 23.10. klo 10-16 ja la 20.11. klo 10-16.

Teemme ohjattuja meditaatioita ja erilaisia herkkyyttä lisääviä harjoituksia, myös parityöskentelynä. Harjoitukset sisältävät mm. piirtämistä ja kirjoittamista yhdessä henkimaailman kanssa, viestinvälitystä henkimaailmasta, parantavien energioiden välittämistä jne. Kurssi sisältää myös kotitehtäviä.

Yhden kurssipäivän hinta on 85 €, ja se sisältää kurssimateriaalit ja teetarjoilun. Ota mukaan omat eväät. Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä. Mikäli maksat kaikki kurssipäivät kerralla, on hinta 300 € (75 €/pvä).

Ilmoittaudu tälle neljän päivän kurssille etukäteen, viimeistään 15.8. mennessä: Marjaana: 040 5031086 tai info@marjaanakaakinen.fi.


Ehdota kurssia omalle ryhmälle

Kurssit voivat sisältää erilaisia ohjattuja meditaatioita, kirjoittamista, piirtämistä, aarrekartan tekoa - unelmatyöpajaa, mediaalisia herkkyysharjoituksia, retriittejä, taidekäsitöiden tekemistä, tiibetiläisiä riittejä, maadoittumista luonnossa. Kootaan sinun ryhmällesi joku kiva paketti!

Olen ennen yrittäjäuraani tehnyt useamman vuoden töitä tapahtumajärjestäjänä suuren yrityksen leivissä.