meedioistunnot

Henkimaailman iloisia ja rakkaudellisia viestejä
sekä hyviä neuvoja

Meedioistunnot 

30 min/50 €, 60 min/70 €

Kuolemaa ei ole - elämä jatkuu hieman toisenlaisessa olomuodossa. Se on tärkein viesti, mitä rakkaamme henkimaailmasta haluavat meille välittää. He tukevat meitä, kun tarvitsemme sitä ja seuraavat meitä, kun jatkamme maanpäällistä kulkuamme. 

Meediona toimin linkkinä henkimaailman ja fyysisen maailman välillä. Kerron alkuun tunnisteita henkimaailman tulijasta - minkä näköinen hän on, minkälainen hän on ollut luonteeltaan, mitä hän on mahdollisesti tehnyt työkseen jne. Kun vieras on tunnistettu, on viestin vuoro. Viestit ovat rakkaudellisia, iloisia ja usein mukana on myös viestin vastaanottajalle hyviä neuvoja tähän päivään, toisinaan saatetaan kertoa jotain tulevaisuuteen liittyvää. Halutessaan voi pyytää myös oman henkioppaan auttamaan neuvoineen.

En varsinaisesti ennusta tulevaa. Jos kertoisin tulevaisuudessa tapahtuvan sitä sun tätä, saattaisi näin hyvinkin tapahtua, mutta ehkä ihminen alkaisi tiedostamattaan tehdä sellaisia valintoja, että näin todella tapahtuisi. Ennustamisessa selvänäkijä lukee/aistii ihmisen energiakenttää (auraa), ja silloin hän saattaa nähdä tulevaisuuteen, hän voi myös nähdä ihmisen haaveita. Meillä kaikilla on kuitenkin valinnanvapaus tehdä niin kuin haluamme hyvistä neuvoista tai ennustuksista huolimatta - ennustaja näkee yleensä yhden mahdollisen tien, ja se ei välttämättä ole se ainoa tai paras vaihtoehto. 

Meedioistunnossa ei ole mitään pelättävää. On hyvin lohdullista tietää, että elämä jatkuu toisessa ulottuvuudessa - olemme sieluja oppimassa ihmiselämässä ja kuolemassa palaamme oikeaan kotiimme. Meillä kaikilla on ihanat tukijoukot henkimaailmassa, vain ajatuksen päässä <3 


Transsimeedio

Transsissa toimin syvemmässä tiedoisuuden tilassa kuin normaalisti meediona. "Siirrän itseni syrjään, ja teen tilaa henkimaailman edustajille", yksi kerrallaan, ja he toimivat - puhuvat kauttani. Usein viestit tulevat henkioppaaltani. Toimin välillä transsissa myös meediotilaisuudessa - transsissa ei ole mitään pelättävää. Olen opiskellut transsia Harriet Piekkolan ja Lynn Cottrellin kursseilla.


Opettajat

Olen kehittänyt henkisiä lahjojani kehityspiirissä, sekä erilaisilla kursseilla. Suomen Spiritualistisen Seuran mediaalisella peruskurssilla opettajinani toimivat Harriet Piekkola, Ritva Nuotio ja Riitta Korhonen. Mediaalisella jatkokurssilla opettajiani olivat Tuula Jukola-Nuorteva ja Irene Nadén. Muita opettajiani ovat olleet mm. Marja Pennanen, Christina Walli ja Darren Brittain.

Meedioistunto puhelimitse tai Zoom-videopuheluna

15 min/20 €, 30 min/50 €, 60 min/70 €

Välitän viestejä myös puhelimitse tai Zoom-videopuhelun avulla. Puhelut ostetaan erikseen Marjaanan putiikista. Otan yhteyttä sähköpostilla sopiakseni soittoajan. Mikäli kyseessä on Zoom-videopuhelu, laitan sinulle kutsulinkin sähköpostitse. Zoomista on mahdollisuus saada tallenne.


henkioppaaN neuvot

30 min/50 €, 60 min/65 €

Ohjaan lyhyen meditaation (10-15 min), jossa voit tutustua omaan henkioppaaseesi ja/tai vahvistaa yhteyttäsi häneen. Voit ehkä nähdä meditaatiossa oppaasi ihmishahmona, valona, värinä tai jonain muuna muotona tai ainakin tunnet hänen energiansa, hänen läsnäolonsa vierelläsi.

Tämän jälkeen tuon neuvoja henkioppaaltasi niihin asioihin mihin kaipaat hänen apuaan. 

Tämä voidaan toteuttaa kasvokkain Karjaalla tai myös Zoom-videopuheluna, jolloin sinulla on mahdollisuus saada siitä tallenne, ja voit hyödyntää ohjattua meditaatiota niin usein kuin haluat ja siten vahvistaa yhteyttäsi omaan henkioppaaseesi.

Voit halutessasi ostaa tuotteen Marjaanan putiikista.


Meediotilaisuudet ryhmille

Välitän henkimaailman viestejä myös ryhmille. Kokoa oma ryhmä ja varaa aika. Tilaisuuden kesto on noin 1,5 - 2,5 tuntia ryhmän toiveiden mukaan. Tapahtumaan voi sisällyttää mukaan ohjatun meditaation/mielikuvamatkan, ja myös 30 minuutin yksityisistuntoja ennen varsinaista meediotilaisuutta. Hinta sopimuksen mukaan.

Voit myös tulla oman ryhmäsi kanssa kotiini. Hinta sisältää silloin myös teetarjoilun tms. 


Kuudes Aisti Auttajat

Toimin Kuudes Aisti Auttajat -puhelinpalvelussa. Sieltä minut tavoittaa numerosta 0700 01100. Sivustolta voit nähdä alustavat päivystysajat. Puhelun hinta on 2,18 €/min + pvm. Puheluissa on saldoraja, ja ne kestävät maksimissaan vajaa 25 minuuttia.