E-kirjat & kortit

Oliverin pieni opas kuolemasta

Tämän oppaan tarinoi pieni poika nimeltään Oliver. Hän oli rakastettu lapsi, oikea pikku enkeli niin omalle perheelleen kuin muille läheisilleen. Oliverin aika maan päällä jäi lyhyeksi, mutta nyt hän haluaa tämän kirjan myötä pyyhkiä surun kyyneleet pois.

Kuolema on useimmille ihmisille pelottava asia. Emme tiedä mitä kuolemassa tapahtuu. Miten kuolemasta voi kertoa pienelle lapselle? Mitä kertoa, kun joku läheinen on kuollut? Mitä kertoa, kun lapsi itse on kuolemansairas?

Tämä pieni opas valaisee hiukan sitä, mitä kuolemassa tapahtuu, ja miksi kuolemaa ei tarvitse pelätä. Kirja on 52-sivuinen, ja se sisältää joitakin aiheeseen sopivia värikuvia. Tämän kirjan tekeminen on ollut pitkä prosessi, ja jossain vaiheessa luulin, että se jäisi kesken. Kaikella on tarkoituksensa, ja viivästyminen johtikin siihen, että sain liitettyä kirjaan mukaan maalaamiani akryylitaulujen kuvia sekä muutaman ottamani valokuvan.

Ote kirjasta Oliverin pieni opas kuolemasta - kaikille maailman lapsille:

"Kun pieni lapsi kuolee, on taivaassa erityisauttajat meitä lapsia varten. Kun oma äiti ja isi eivät voi seurata lastaan taivaaseen, on siellä enkelit huolehtimassa lapsista. Minun enkelini on kuin äiti ja isi yhdessä. Me kasvamme rakkaudessa, valossa ja turvassa. Kasvamme kuin maan päällä, ja kun olemme “aikuisia”, on meillä toisenlaiset velvollisuudet, opin asiat edessä. Äitien ja isien ei tarvitse olla huolissaan, heidän pikkuisistaan pidetään oikein hyvää huolta. Ja ne velvollisuudet ovat oikeasti oikeuksia, jotka tehdään rakkaudella.

Elämä ja kuolema ovat luonnollista kiertokulkua, josta sinä, valon lapsi, olet osallinen."

Kirjan on taittanut Saaga Saarnisola, Kolmas Silmä Publications. Kirjan hinta on 14,50 €.

Tästä pääset Marjaanan putiikkiin, mikäli haluat ostaa kirjan.

intiaaniopas - henkioppaan neuvoja

Tästä e-kirjasta löydät 47 puhuttelevaa viestiä, jotka olen kanavoinut Intiaanioppaaltani. Opastuksissa on voimakas energia, sillä ne on rakkaudella kanavoitu ja suunniteltu leijonaportin 2019 aikana auttamaan ja tukemaan sinua niin arjen keskellä kuin päätösten teossa. Muutama viesti on tullut vielä 12.12.2020 -portin aikana. Viestien lukumäärä 47 on 4 + 7 = 11, joka on mestariluku. Se symbolisoi henkistä heräämistä ja valaistumista. Opastuksien luontoaiheiset ja lumoukselliset valokuvat olen rakkaudella ottanut ja työstänyt juuri näihin viesteihin.

Kirja on 103-sivuinen, ja jokaisen neuvon kohdalla on värillinen kuva. Kun ostat e-kirjan, saat siitä samalla linkin pdf-muodossa, jolloin se on helposti luettavissa mobiililaitteellakin. Tekijänoikeudellisista syistä linkkiä ei saa jakaa toisille. Kirjan on taittanut Saaga Saarnisola, Kolmas Silmä Publications. Voit halutessasi meditoida jokaista aihetta erikseen tai ostaa mukaan Intiaaniopas-kortit (29 € + toimituskulut 6 €). Intiaaniopas-korttien mukana tulee erilliset ohjeet siitä miten voit kortteja käyttää, ja sen jälkeen voit lukea aiheesta syventäviä neuvoja e-kirjasta.

Olen kanavoinut opastani jo useamman vuoden ajan. Hän on ollut isäni, kun olin yhdessä elämässä pieni intiaanipoika.

Kirjan hinta on 12,90 €.

Tästä pääset Marjaanan putiikkiin, mikäli haluat ostaa e-kirjan.

intiaaniopas-
kortit

Intiaaniopas-korttipakassa on 47 erilaista kuvakorttia, jotka sisältävät Intiaanioppaan hyviä neuvoja tähän päivään. Pakassa on myös ohjekortti. Korteissa on voimakas energia, sillä ne on rakkaudella kanavoitu ja suunniteltu leijonaportin 2019 aikana auttamaan ja tukemaan sinua niin arjen keskelä kuin päätösten teossa. Muutama kortti syntyi vielä 12122020-portin aikana.

Korttien luontoaiheiset kuvat olen rakkaudella ottanut ja työstänyt juuri näitä neuvoja varten. Korttien lukumäärä 47 => 4 + 7 = 11. Se on mestariluku, ja se symbolisoi henkistä heräämistä ja valaistumista. Korttipakka on pakattu ekologiseen puuvillapussiin, jotta sitä olisi helppo kuljettaa mukana. Pussin sulkijana on puinen sydän, joka on valmistettu kotimaisesta puusta. Puinen sydän symbolisoi kaikkia elementtejä: maata, vettä, ilmaa ja tulta, mutta myös rakkautta, joka on kaikkein suurin energia.

Kortteja voi käyttää sellaisenaan. Mutta halutessasi voit ostaa niitä tukemaan erillisen e-kirjan: Intiaaniopas - henkioppaan neuvoja tähän päivään. Se on suunniteltu niin että e-kirja on hyvin luettavissa mobiililaitteella. Se on 103-sivuinen, ja jokaista kuvallista neuvoa varten olen kanavoinut oppaaltani vielä lisää syventäviä neuvoja kyseisestä aiheesta. Ostettuasi e-kirjan, saat siitä samalla linkin pdf-muodossa. Kirjan hinta on 12,90 €.

Olen kanavoinut intiaaniopastani useamman vuoden ajan. Hän on ollut isäni, kun yhdessä elämässäni olin pieni intiaanipoika.

Korttipakan hinta on 29 € + toimituskulut 6 €.

Korttien esittelyä, nostan ja tulkitsen intuitiivisesti muutaman kortin.

Nosta itsellesi päivän Intiaanioppaan neuvo
"screenshottina".

Tästä pääset Marjaanan putiikkiin, mikäli haluat ostaa kortit.