Energiahoidot

intuitiivinen energiahoito

60 min/55 €

Henkiparantamisessa parantava energia välittyy korkeammasta lähteestä kruunuchakran kautta kämmeniin ja edelleen hoidettavaan. Energia menee aina sinne, missä sitä tarvitaan, eikä se voi aiheuttaa vahinkoa. Hoidettavan oma avoin ja positiivinen suhtautuminen vaikuttaa paljon siihen, miten hoito vaikuttaa. Toimin intuitiivisesti hyvän henkimaailman johdolla. Hoito tapahtuu kontakti- eli kosketushoitona. 

Kuudes Aisti Auttajilla on silloin tällöin ilmaisia kaukohoitoiltoja, joihin voit osallistua sieltä missä olet.

Noudata aina lääkärisi ohjeita!

Kaikki parantava energia tulee korkeammasta lähteestä - eikä se voi vahingoittaa!


intuitiivinen tunne-energiahoito

60 min/65 €, 90 min/85 €

60 minuutin intuitiivisessa tunne-energiahoidossa keskitytään pään ja hartiaseudun alueisiin. Hoito tapahtuu kosketushoitona, asiakkaan yläkroppa on paljaana - saa olla rintsikat tai hihaton paita päällä. 90 minuutin intuitiivisessa tunne-energiahoidossa hoidetaan myös muita kehon alueita.

Hoito ei välttämättä kestä täyttä 60/90 minuuttia vaan aikaan sisältyy myös keskustelua hoidon jälkeen mutta myös sen aikana. Kysyn hoidettavalta kysymyksiä, jotka voivat yhdessä energiahoidon kanssa avata voimakkaitakin tunnelukkoja. Samalla välittyy parantavaa energiaa kaikkein korkeimmasta kämmenien kautta hoidettavaan. 

Energiahoito voi sisältää myös hoidon aikana tapahtuvaa laulua/hyräilyä ilman sanoja.

Noudata aina lääkärisi ohjeita! Hoito ei sovellu alle 18-vuotiaille eikä mielenterveysongelmista kärsiville.


Kaukohoito

Energiahoitoa voidaan välittää myös kaukohoitona, ja silloin tarvitsisin mielellään kuvan hoidettavasta. 


Marjaanan putiikista:

Intuitiivinen kaukohoito: 39 €

Tiibetiläinen kaukohoito: 39 €


Asiakaspalaute kaukohoidosta:

”Hoito tuntui voimakkaasti, kurkun alueella erityisesti. Nyt on lämmin ja tasapainoinen olo.”

tiibetiläinen energiahoito

90 min/65 €

Tämä on yli 6 000 vuotta vanha tiibetiläinen hoitomuoto, jota munkit ovat harjoittaneet luostareissa. He ovat pitäneet tekniikan salaisena aina meidän päiviimme saakka. Muutama vuosikymmen sitten he antoivat luvan opettaa tekniikkaa länsimaille. 

"Hiilaaminen" (healing) tarkoittaa sitä, että henkilön energioita jäsennellään uudelleen kaikilla tasoilla niin, että sisäinen tasapaino löytyy. Hoidettu henkilö tuntee muutokset elämänlaadussaan. Hän tulee terveemmäksi ja onnellisemmaksi.

Perushoito puhdistaa fyysistä kehoa myrkyistä, mutta se avaa myös uudenlaisen tietoisuuden. Fyysistä ja mentaalista paranemista ei voida erottaa toisistaan.

Kroonisia sairauksia hoidettaessa tarvitaan korkeamman tason hoitoa. Fyysiset, mentaaliset ja tunneperäiset traumat aiheuttavat kehossa energiatukoksia. Parantuminen riippuu asiakkaan tilasta ja vastaanottokyvystä. Hänen pitää myös olla valmis muuttamaan elintapojaan.

Viittaamme myös ihmisen henkilökohtaiseen karmataakkaan, siitä mitä olemme jo saavuttaneet ja mitä meidän täytyy vielä työstää.

Sana "karma" on sanskriittia. Se on keskeinen käsite itämaisessa filosofiassa. Karma tarkoittaa syyn ja seurauksen lakia, tulosta käyttäytymisestämme, sanoistamme ja ajatuksistamme, ja kuinka hyvin olemme täyttäneet velvollisuutemme. Lopullinen tavoite on saavuttaa valaistuminen.

Tiibetiläistä energiahoitoa voidaan välittää myös kaukohoitona. Tällöin tarvitsen hoidettavan valokuvan ja myös hänen lupansa parantavien energioiden välittämiseen. Kontaktihoito on tehokkaampi hoitokeino.

Noudata aina lääkärisi ohjeita. Energiahoito tukee paranemisprosessia. Sen avulla voidaan edesauttaa tasapainon löytymistä elämään.