kirjalliset tulkinnat

Kirjalliset ja kuvalliset tulkinnat suoraan marjaanan putiikista!

Halutessasi saat tulkinnan videotallenteena. Klikkaa tekstiä niin saat lisätietoa tulkinnasta:

Auragrafi (55 €) - Henkimaailman viesti (45 €) -- Henkimaailman viesti kuvan kera (75 €) - Intiaanioppaan neuvo (19/45 €) - Pioneerimeedio-korttitulkinta (49 €) - Viesti kotieläimeltä (45 €)

Intiaaniopas-korttipakka on minun itse suunnittelema, olen kanavoinut kortteihin henkiopastani ja ottanut ja työstänyt korttien kuvat. Kortteja on 47 + ohjekortti. Voit valita joko yhden kortin neuvon tai kolmen kortin tulkinnan (19/45 €). Tulkinnat voit ostaa Marjaanan putiikista.

Halutessasi voit ostaa oman korttipakan (29 € + toimituskulut 6 €) ja erillisen e-kirjan Intiaaniopas - henkioppaan neuvoja tähän päivään (12,90 €) Marjaanan putiikista. E-kirjassa on intiaanioppaan neuvoja käsitelty vähän laajemmin. Korttipakka on pakattu ekologiseen puuvillapussiin, jolloin se kulkee myös helposti mukana.


Yhteistyössä astrologi Kirsi-Teresa Kivelän, SunTähti, kanssa - kesto 30 tai 90 min/Zoom-videopuheluna.

Ohessa asiakkaiden palautetta astrologismediaalisesta intuitiivisesta tulkinnasta:

"Kiitos ihanasta puolitoistatuntisesta Kirsi-Teresa ja Marjaana. Kirsi-Teresa oli perehtynyt hyvin karttaani ja löysi sieltä asioita, jotka hämmästyttävästi vastasivat nykytilannetta. Hänen tulkinnat kartastani antoivat hyvän kuvan vahvuuksistani ja siitä, mihin asioihin minun kannattaisi panostaa. Tietenkin kunnioittaen omaa valintaani.

Marjaana oli minulle entuudestaan tuttu. Hänellä on aina innostavaa ja rakentavaa sanottavaa. Koskaan hän ei kerro mitään negatiivista. Kohdallani luovuus näyttäytyi suuressa roolissa ja tätä kohden tulisi kulkea. Molemmat painottivat, että luovuutta on monen näköistä, ei pidä takertua tiettyyn osa-alueeseen.

Kohtaamisen jälkeen olo oli hyvä ja selkeämpi."

-L.E. nainen 42, Kt.maisteri


”Tätä haluan suositella ihan kaikille. Tämä yhdistelmä (Kirsi-Teresan tulkinta sekä Marjaanan) oli aivan huippu juttu. Tuli paljon uutta tietoa astrologisesta kartastani sekä ihanaa oli kuunnella molempien tulkintaa/neuvoja elämänpolulleni.

Sain myös viestin edesmenneeltä ystävältäni, mikä kosketti kovasti. Ymmärrystä tuli tapahtumille ja ennen kaikkea tunteilleni. Ja kaiken lisäksi sain koko ajan parantavaa energiaa. Ja plussana vielä, että sain tästä tallenteen, johon voin palata aina aika-ajoin. Suuri suositus.”
-Aila


Miten auragrafi syntyy? Katso tästä!

Miten henkimaailman vieraan piirros syntyy? Katso tästä!