kirjalliset tulkinnat

Kirjalliset ja kuvalliset tulkinnat suoraan marjaanan putiikista!

Halutessasi saat tulkinnan videotallenteena. Klikkaa tekstiä niin saat lisätietoa tulkinnasta:

Auragrafi (55 €) - Henkimaailman viesti (45 €) -- Henkimaailman viesti kuvan kera (75 €) - Intiaanioppaan neuvo (19/45 €) - Pioneerimeedio-korttitulkinta (49 €) - Viesti kotieläimeltä (45 €)

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image


Näitä ns. pioneerimeediokortteja käytän paljon itsellenikin, kun kaipaan heiltä neuvoja. Kortit ovat todella voimakkaat. Nämä edesmenneet meediot, parantajat ja spiritualisimin edelläkävijät haluavat auttaa - edelleen!

Pioneerimeedio-tulkinta Marjaanan putiikista (49 €)Intiaaniopas-korttipakka on minun itse suunnittelema, olen kanavoinut kortteihin henkiopastani ja ottanut ja työstänyt korttien kuvat. Kortteja on 47 + ohjekortti. Voit valita joko yhden kortin neuvon tai kolmen kortin tulkinnan (19/45 €). Tulkinnat voit ostaa Marjaanan putiikista.

Halutessasi voit ostaa oman korttipakan (29 € + toimituskulut 6 €) ja erillisen e-kirjan Intiaaniopas - henkioppaan neuvoja tähän päivään (12,90 €) Marjaanan putiikista. E-kirjassa on intiaanioppaan neuvoja käsitelty vähän laajemmin. Korttipakka on pakattu ekologiseen puuvillapussiin, jolloin se kulkee myös helposti mukana.


Miten auragrafi syntyy? Katso tästä!

Miten henkimaailman vieraan piirros syntyy? Katso tästä!