På svenska
Medium Marjaana Kaakinen

Roligt att du hittade mig. Stig in på mina websidor. Jag är Marjaana Kaakinen, välbefinnanderådgivare, medium, energihealare och reinkarnations-terapeut.


Hur kan jag hjälpa dig?

Mediumseans – också i telefon eller som videosamtal ∞ mediumseans för grupper ∞ intuitiv healing ∞ energibehandlingar ∞ reinkarnationsterapi ∞  djurkommunikation ∞  ledd meditation ∞ mediala och psykometriska övningar och kurser ∞ 

Mediumseans: 

15 min/20 €, 30 min/50 €, 60 min/70 €

Medium – budskap från andevärlden

Döden finns inte. Det är det viktigaste budskapet som våra nära och kära vill förmedla till oss från andevärlden. De vill berätta att de fortfarande finns nära oss och fortfarande älskar oss. De ger oss stöd när vi behöver det och följer med oss på vår fortsatta vandring här på jorden.

En medium fungerar som kontaktlänk mellan andevärlden och den fysiska världen. Mediet stillar sitt sinne och höjer sin vibrationsnivå så att hon/han uppfattar signalerna från besökaren från andevärlden. Avsikten med en seans är att skänka tröst och förtröstan, antingen i en privat seans eller i grupp eller i telefon/videosamtal.

Du kan "köpa" mediumseans på förhand, prisen är samma som ovan.

I min butik finns det olika slags skriftliga tolkningar med kort eller utan, fjärrhealing, konst, inredningsprodukter. Kolla gärna! Sidorna är ännu bara på finska.

Kontaktuppgifter

Marjaana Kaakinen, tel. 040 5031086

Ärtsvedsvägen 149, 10300 Karis

info@marjaanakaakinen.fi

marjaanakaakinen.fi

Marjaanan putiikki - Marjaanas webbutik

tibetansk healing -energibehandling: 

90 min/65 €

Tibetansk healing teknik utövades av lamorna (mukarna) i tibetanska kloster. Healing betyder att människans energier struktureras om på alla nivåer, så att det uppstår en inre balans och personen, som blir helad, känner förändringar i livskvaliteten genom att bli friskare och lyckligare.

En grundbehandling putsar den fysiska kroppen från toxiner, men den öppnar också upp för en ny medvetenhet. Man kan inte separera det fysiska och det mentala tillfriskande från varandra.

Då man sköter kroniska sjukdomar, behövs det en healing på högre nivå. Trauman, både fysiska, mentala och emotionella, stockar till energin i kroppen och tillfriskande beror i hög grad på klientens tillstånd och mottaglighet. Klienten bör också vara färdig att förändra sitt levnadssätt.

Vi talar också om vår personliga karmabörda, vad har vi redan uppnått och vad skall vi jobba med.

Ordet ”karma” är sanskrit, ett centralt begrepp inom österländsk filosofi. Karma betyder lagen om orsak och verkan, resultatet av en människas handlingar, ord och tankar, och hur väl man uppfyller sina plikter och där det optimala slutmålet är att nå upplysning.

Tyvärr passar terapin inte för alla. Men då kan jag göra en Pranandi-energibehandling.tibetansk reinkarnations -terapi: 

2 h/80 €

När man använder tibetansk reinkarnations -teknik, leder man klienten in i en djup avslappning, ett sorts naturligt meditativt tillstånd, där klienten kan komma åt traumatiska händelser från tidigare liv eller i det nuvarande livet.

Man löser upp spänningar, som ligger som grund för mentala eller emotionella problem, konflikter och kanske också för fysiska sjukdomar. Metoden är ingen hypnos, men ett hypnosliknande tillstånd, där klienten är medveten om allt som händer runt omkring, vilket gör att den egna viljan respekteras.

Tekniken är fullkomligt trygg att jobba med, för om man inte är färdig att lösa upp ett trauma helt och hållet, ser man bara det man klarar av just då och kan i ett senare skede göra en ny reinkarnations-behandling kring samma tema, för att lösa upp det slutgiltigt.

Vi förbättrar vår hälsa och vår livskvalitet, genom att frigöra oss från orsaken till våra problem.

Reinkarnationsterapi passar inte om:

Använd ingen alkohol för 48 timmar före terapin.

Må bra <3